کامپیوتر
- توضیحات
- نوشته شده توسط admin
- دسته: کامپیوتر
- بازدید: 4126
امروزه با گسترش سیستم های پایگاهی و حجم بالای دادههای ذخیره شده در این سیستم ها نیاز به ابزاری است تا بتوان داده های ذخیره شده را پردازش کرد و اطلاعات حاصل ار این پردازش را در اختیار کاربران قرار داد .کاربران هرچند زیر دست و با تجربه باشند نمی توانند الگو های مفید را در مبان انبوه داده تشخیص دهند و یا اگر هم قادر به انجام چنین کاری باشند هزینه عملیات از نظر نیروی انسانی و مادی بسیار بالاست . داده کاوی یکی از مهمترین روشها است که به وسیله ان الگوهای مفید در داده ها با حداقل دخالت کاربران شناخنه می شود و اطلاعاتی را در اختیار کاربران و تحلیل گران قرار می دهد . تا براساس آنها تصمیمات مهم و حیاتی در سازمانها اتخاذ شود .
کلمات کلیدی : داده کاوی ، خوشه بندی داده ها ، ساختار داده ها ، داده انبار ، شهر الکترونیک
- توضیحات
- نوشته شده توسط admin
- دسته: کامپیوتر
- بازدید: 3200
رایانش ابری شروع دوره جدید در گرفتن اطلاعات وسیع از طریق اتصال شبکه های مختلف اینترنتی با هر دستگاه متصل شده است که خواسته های مورد نیاز مشتریان را با گرفتن سرویس فراهم می کنند .پذیریش و انتشار رایانش ابری ، به وسیله مشکلات امنیتی حل نشده که بر روی فراهم کننده ابر و هم کاربر ابر تاثیر می گذارد ، تهدید می شود . در این مقاله ، به تحلیل سه مقاله متفاوت ( مجازی سازی ، نرم افزار مبتنی بر JNLP و فعال کردن بازبینی عمومی ) خواهم پرداخت که چگونه می توانند در امنیت محاسبات ابری را ، افزایش دهند . مقاله اول ، (مجازی سازی ) : مجازی سازی با محافظت از یکپارچگی ماشینهای مجازی مهمان و اجزای زیربنایی ابر ، امنیت را افزایش می دهد . مقاله دوم ( نرم افزار مبتنی بر JNLP) : نرم افزار مبتنی بر پروتکل راه انداز شبکه های جاوا (JNLP) ، به عنوان یک سرویس متقاضی ارائه شده است که علاوه بر شناسایی برای جلوگیری از حمله در فواصل زمانی مختلف بکار می برند . مقاله سوم ( فعال کردن باز بینی عمومی ) : به حصول اطمینان از یکپارچگی داده های ذخیره شده در رایانش ابر پرداخته است و البته یکپارچگی داده بصورت پویا است .
کلمات کلیدی : امنیت ، رایانش ابری ، مجازی سازی ، JNLP ، ACPS
- توضیحات
- نوشته شده توسط admin
- دسته: کامپیوتر
- بازدید: 3826
در شبکههاي حسگر بیسیم بدلیل ماهیت نظارتی این نوع شبکهها کنترل ازدحام یکی از امور حیاتی است زیرا در بسیاري مواقع با کشف یک رویداد ، ترافیک انفجاري از منبع به چاهک باید ارسال شود در حالت عادي با عبور این ترافیک از کوتاهترین مسیر ، نودهاي این مسیر با کاهش شدید انرژي و در نتیجه مرگ گرهها مواجه میشود و در نتیجه طول عمر شبکه کاهش مییابد. در این مقاله روشی ارائه شده که با استفاده از شدت ترافیک ورودي و مدت زمان انتظار بستهها مسیرهاي پرازدحام تشخیص داده شده و ترافیک به مسیرهاي کم ازدحام هدایت میشود. به منظور تصمیمگیري بهتر از منطق فازي استفاده میشود. نتایج شبیهسازي کارایی بهتري را نشان میدهد
کلمات کلیدي : کنترل ازدحام ، طول عمر، شبکههاي حسگر بیسیم
- توضیحات
- نوشته شده توسط admin
- دسته: کامپیوتر
- بازدید: 3472
شبکه هاي حسگر بی سیم، نسل جدیدي از سیستم هاي تعبیه شده بلادرنگ با محدودیت محاسباتی، انرژي و حافظه هستند که داراي کاربردهاي متنوعی، بخصوص در مواردي که استفاده از شبکه هاي سنتی امکان پذیر نیست می باشند. از آنجاییکه در این شبکه ها، مساله انرژي یک چالش مهم محسوب میگردد، استفاده از مدل هاي خوشه بندي را میتوان راه حلی براي غلبه بر این مشکل در نظر گرفت. در این ساختار، نودهاي حسگر دریک سري خوشه، گروه بندي می شوند و یک نود مرکزي به عنوان نود سرخوشه انتخاب می گردد. انتخاب سرخوشه مناسب، به صورت چشمگیري مصرف انرژي را در این شبکه ها کاهش می دهد که این کاهش مصرف انرژي، منجر به افزایش طول عمر شبکه می گردد. از این رو، در این رویکرد بر خلاف مطالعات گذشته، یک روش فازي براي انتخاب سرخوشه پیشنهاد شده است. این روش بر مبناي سه توصیف گر انرژي، پراکندگی و مرکزیت گره ها می باشد و شبیه سازي نشان می دهد نسبت به مواردي که سرخوشه تنها براساس یک سري اطلاعات محلی انتخاب می شود، افزایش قابل توجهی در طول عمر شبکه مشاهده می گردد.
کلمات کلیدي : شبکه حسگر بیسیم ، طول عمر ، فازي ، خوشهبندي
- توضیحات
- نوشته شده توسط admin
- دسته: کامپیوتر
- بازدید: 4159
گره های حسگر در شبکه های حسگر بی سیم تحت محدودیت شدید منابع مانند محدودیت های توان باتری، پهنای باند ارتباطی، توان محاسباتی و حافظه کار می کنند. بهره وری انرژیو ارسال با کمترین تاخیر از اهداف اولیه در طراحی پروتکل های شبکه های حسگر بی سیم است. پروتکل های کنترل دسترسی رسانه (MAC) از جمله پروتکل هایی هستند که بسیار بر مصرف انرژی و تاخیر ارسال داده تاثیر پذیر است.. پروتکل های کنترل دسترسی رسانه مبتنی دسترسی چندگانه تقسیم زمانی (TDMA MAC protocol) از جمله پروتکل هایی است که پتانسیل کاهش مصرف انرژی و تاخیر تحویل داده گره های حسگر شبکه های حسگر بی سیم را دارند. از این رودر این مقاله مروری بر تعدادی از پروتکل های کنترل دسترسی رسانه ارائه شده در شبکه های حسگر بی سیم انجام شده است.
واژگان کلیدی: شبکه های حسگر بی سیم ، پروتکل کنترل دسترسی رسانه ، زمانبندی ، شکاف زمانی
- توضیحات
- نوشته شده توسط admin
- دسته: کامپیوتر
- بازدید: 2911
هدف این مقاله ، ارائه روشی مبتنی بر منطق فازي و الگوریتم ژنتیک است که به منظور کاهش مصرف انرژي در لایه هاي FLS شبکههاي حسگر بیسیم میتواند مورد استفاده قرار گیرد. در این روش در ابتدا سرخوشه ها به کمک سیستم منطق فازي انتخاب شده و خوشه ها ایجاد میگردند و سپس با توجه به سرخوشه هاي انتخاب شده، موقعیت بهینه ایستگاه اصلی که باعث مینیمم سازي مصرف انرژي سرخوشه ها میگردد، با استفاده از الگوریتم ژنتیک تعیین می گردد.
کلمات کلیدي : منطق فازي ، شبکه حسگر بی سیم ، کاهش مصرف انرژي
- توضیحات
- نوشته شده توسط admin
- دسته: کامپیوتر
- بازدید: 3178
یکی از مهمترین مباحث مربوط به شبکه هاي حسگر بی سیم ، بحث خوشه بندي می باشد و این بحث در شبکه هاي حسگر بیسیم متحرك نمود بیشتري پیدا می کند. زیرا مکان قرار گرفتن گرههاي حسگر، از قبل تعیین شده نیست و این گره ها داراي حرکت هستند. ویژگی اصلی این نوع شبکه هاي بیسیم خودسازماندهی میباشد. براي انجام این کار الگوریتمهاي مختلفی ارائه شده است. در اکثر روشهاي ارائه شده قبلی به فاکتورهاي مهمی همچون مرکزیت، چگالی و حتی انرژي توجه کمتري دارند درحالیکه خصوصاً در مورد شبکه هاي متحرك این فاکتورها باید مورد توجه بیشتري قرار گیرند. همچنین از کار افتادن سرخوشه در یک راند باعث می شود تا اطلاعات خوشه در آن راند بدست پایگاه مرکزي نرسد و این امر باعث افت شدید کارایی شبکه خواهد گشت. در الگوریتم پیشنهادي تمام این فاکتورها براي انتخاب سرخوشه مورد نظر قرار گرفته است. همچنین شبکه بگونهاي خوشه بندي میشود که براي هر سرخوشه شبیه سازي شده و Matlab یک جایگزین در نظر گرفته میشود. بدین ترتیب عمر مفید شبکه افزایش می یابد. این متد توسط نرمافزار نتایج آن نشان میدهد که این متد موجب بهبود قابل توجهی در بازدهی و نیز پوشش شبکه بدست آمده است.
کلمات کلیدي : گره حسگر بیسیم، خوشه بندي ، متحرك، مصرف بهینه
- توضیحات
- نوشته شده توسط admin
- دسته: کامپیوتر
- بازدید: 2130
داده کاوي شامل فرایند دانش نهفته از میان انبوهی از اطلاعات می باشد. این دانش می تواند ملاك تصمیم گیري هاي آتی و عملکردهاي سیستم باشد. در سالهاي اخیر استفاده از تکنیکهاي دادهکاوي و الگوریتمهاي هوشمند فراگیر شده است. بسیاري از کارهایی که در گذشته با صرف هزینههاي زمانی و مالی فراوان حاصل شدهاند، میتوانند توسط این تکنیکها و الگوریتمها انجام گردند. یکی از مهمترین تکنیک هاي داده کاوي خوشه بندي می باشد. در روش هاي خوشه بندي با استفاده از معیارهاي تشابه و عدم تشابه خوشهبندي دادهها انجام میپذیرد. اغلب دادههاي درون یک خوشه داراي بیشترین شباهت میباشند؛ درحالیکه میان خود خوشهها تفاوتهاي معنیداري وجود دارد. الگوریتم هاي متفاوتی براي خوشه بندي ارائه شده است که هر کدام داراي نقاط ضعف و قوت مختص به خود می باشند. در این مقاله مباحث مربوط به خوشه بندي داده ها مطرح شده و چند الگوریتم مشهور خوشه بندي بررسی و با استفاده از معیارهاي مختلف مورد ارزیابی قرار می گیرند.
واژه هاي کلیدي: داده کاوي ، خوشه بندي ، مصورسازي ، دسته بندي
- توضیحات
- نوشته شده توسط admin
- دسته: کامپیوتر
- بازدید: 2794
پایگاههاي داده سنتی براي نگهداري گزارههایی از خِرد جهانِ واقعی بکار میروند که درستند البته بدون در نظر گرفتن زمان درست بودن این واقعیات. پایگاه داده موقتی براي نگهداري دادههاي مبتنی بر زمان کاربرد دارد یعنی گزارههایی از جهان واقعی که در زمان خاص درست بودهاند، درست هستند یا درست خواهند بود. پایگاه داده امن چندسطحی نوع دیگري از پایگاه دادههاست که براي نگهداري دادههاي حساس و سرّي استفاده میشود. مسلماً هر یک از مدلهاي مذکور براي کاربردشان مناسبند. اما اگر بخواهیم داده- هاي مبتنی بر زمان اما حساس و محرمانه را مدلسازي کنیم از هیچیک از مدلهاي موردنظر نمیتوان استفاده کرد. هدف ما در این مقاله ارائه یک مدل جدید پایگاه داده است که بتوان از آن براي مدلسازي دادههاي موقتی امن چندسطحی استفاده کرد.
کلمات کلیدي: پایگاه داده موقتی امن چند سطحی ، پایگاه داده موقتی ، پایگاه داده امن چند سطحی ، پایگاه داده رابطهاي استاندارد