برق-الکترونیک
- توضیحات
- نوشته شده توسط مهدی احمدی ;-)
- دسته: برق-الکترونیک
- بازدید: 6593
مدولاتورهای سیگما دلتا نوعی از مبدلهای آنالوگ به دیجیتال هستند که بدلیل استفاده از حلقه فیدبک و در نتیجه تکنیک شکل دهی نویز امکان دستیابی به دقت بیشتری را نسبت به مبدلهای نرخ نایکوییست فراهم می سازد.این مدولاتور در دو نوع پایین گذر و میان گذر طراحی می شوند و از نظر سرعت در میان مبدلهای آنالوگ به دیجیتال کند هستند و مزیت آنها دقت بالا می باشد. پایان نامه در پنج فصل تنظیم شده است.فصل اول مقدمه و کلیلت می باشد فصل دوم نگاهی گذرا بر عملکرد و ساختار مدولاتورهای سیگما دلتا می اندازد.در فصل سوم و چهارم به بررسی بلوکهای سازنده یک مدولاتور سیگما دلتا میانگذر و شیوه های پیاده سازی انها می پردازیم..فصل پنجم پایان نامه پیاده سازی یک مدولاتور سیگما دلتا میانگذر تک اپ امپی را ارائه می کند . در این فصل اجزای عملی برای پیاده سازی مدولاتور با تکنیک خازن سوئیچ شونده پیشنهاد گردیده است و در نهایت در فصل اخر به مقایسه کارهای صورت گرفته در پایان نامه با کارهای مشابه دیگر و ارائه پیشنهاد برای کارهای اینده پرداخته ایم.
- توضیحات
- نوشته شده توسط مهدی احمدی ;-)
- دسته: برق-الکترونیک
- بازدید: 7189
در این پایان نامه انواع fpga های شرکت altra مورد بحث و بررسی قرار میگیرد.تراشه های قابل برنامه ریزی بسیاری تا کنون به بازار عرضه شده که از نمونه آن می توان به PROM به عنوان اولین تراشه عرضه شده اشاره کرد. توانایی این تراشه در پیاده سازی مدارهای منطقی کاربرد آن را به عنوان حافظههای قابل برنامه ریزی چشمگیرتر کرد. بعداز آن ساختار پرهزینه و کم سرعت PLA به بازار عرضه شد. برای رفع اشکالات ساختار PLA، که دارای دو آرایه قابل برنامه ریزی AND و OR است، ساختارPAL عرضه شد که یک آرایه قابل برنامه ریزی AND و یک آرایه غیر قابل برنامه ریزیOR است. سپس تراشه منطقی قابل برنامه ریزی PLD با عنوان عمومی منطقی GAL(GENERIC ARRAY LOGIC) وارد بازار شد. بعد از آن تراشه قابل برنامه ریزی MPGA به صورت آرایه ای از ترانزیستورهای از پیش ساخته شده که برای پیاده سازی مدارهای منطقی به یکدیگر متصل می شوند به سرعت رشد کرد. پیشرفت در ابزارهای طراحی و تراشه های قابل برنامه ریزی منجر به ساخت FPGA شد. FPGA ها از بزرگترین مدار مجتمعهای موجود هستند. این محصولات ظرفیتی بیش از 300000 گیت و 300 پایه I/O را به کاربر عرضه می کند. این امکان باعث پیشرفت در نرم افزارهای طراحیست که مستقل از تراشه نهایی طراحی انجام می شود. در این پروژه از FPGA و کاربرد آن، انواع معماری FPGA و مقایسه آن با دیگر تراشه های قابل برنامه ریزی، چگونگی عملکرد برد FPGA ساخته شده و برنامه پروگرام شده بر روی این IC و .... بحث خواهیم کرد.
- توضیحات
- نوشته شده توسط مهدی احمدی ;-)
- دسته: برق-الکترونیک
- بازدید: 8264
از هنگامی که سیستمهای پردازشگر دیچیتال مطرح شده اند این مسئله نیز به همراه آن مطرح شد که چگونه می توان یک سیگنال آنالوگ را به یک سیستم دیجیتال وارد کرد و به طور متقابل ، چگونه باید سیگنالهای دیجیتال خارج شده از سیستمهای دیجیتال را به دنیای آنالوگ تحویل داد. در اینجا بود که ضرورت ساخت مبدلهای آنالوگ به دیجیتال و دیجیتال به آنالوگ احساس شد و انواع مختلفی از مبدلهای فوق معرفی شد. ارائه طرحهای جدید و ایده های نو به منظور بهبود کیفیت این مدارها تا امروز ادامه دارد و به نظر می رسد تا زمانی که سیگنالهای آنالوگ و دیجیتال وجود داشته باشند، این مبدلها به پیشرفت خود ادامه دهند.
این پایان نامه به بررسی مبدل های آنالوگ به دیجیتال و دیجیتال به آنالوگ ، انواع و کاربرد آنها می پردازد. در فصل اول مقدمه ای بر مبدل های آنالوگ به دیجیتال و دیجیتال به آنالوگ بیان شده است. در فصل دوم مبدل های دیجیتال به آنالوگ به اختصار بررسی شده است. در فصل سوم مبدل های آنالوگ به دیجیتال و انواع آن مورد بررسی قرار گرفته است و مدارها و شکلهای مهمترین انواع این مبدل ها ارائه شده است. در فصل چهارم طراحی و شبیه سازی ساختار و عملکرد مبدل های آنالوگ به دیجیتال ودیجیتال به آنالوگ با نرم افزارMATLAB SIMULINK و نتایج شبیه سازی ارائه شده است. در فصل پنجم طراحی کاربردی یک نمونه مبدل آنالوگ به دیجیتال بیان شده است. در فصل آخر نیز نتیجه گیری و پیشنهادات ارائه شده است.
- توضیحات
- نوشته شده توسط طیب حسینی
- دسته: برق-الکترونیک
- بازدید: 11943
- توضیحات
- نوشته شده توسط مهدی احمدی ;-)
- دسته: برق-الکترونیک
- بازدید: 9854
- توضیحات
- نوشته شده توسط مهدی احمدی ;-)
- دسته: برق-الکترونیک
- بازدید: 8440
- توضیحات
- نوشته شده توسط مهدی احمدی ;-)
- دسته: برق-الکترونیک
- بازدید: 9832
امــروزه بحران مصرف برق شايد مسئله اي مشكل سـاز براي آينده كشورمـان باشد ، با كاهش و صـرفه جويي در مصـرف برق شايد بتوان نيمي از اين مشكل را حل نمود ، اما با كمي تدبير مي توان كمك بزرگي به آينده و اقتصاد نمود . ساخت دستگاه آنالايزر (VCA005) تنها گامي در بهينه سازي مصرف انرژي مي باشد ، اين دستگاه با آناليز كامل از مصـرف انرژي نموداري بصورت ماكزيمم و مينيمم مصرف در اختيار كاربر قرار مي دهـد ، بنابراين كارير قادر خواهد بود ايرادات مصرف برق را شناسايي نموده و سعي در رفع اشكالات نمايد . بنابراين از اين طريق خواهيم توانست كمك شاياني در بهتر مصرف نمودن انرژي انجام دهيم . با نصب اين دستگاه در كارنجات و رفع ايرادات احتمالي كه بوسيله آناليز برق شناسايي خواهد شد ميتوان گامي بزرگ در بهينه سازي مصرف برق و اقتصاد كشور برداشت . اميدوارم با راهنمايي و كمك اساتيد محترم و ساخت دستگاه فوق الذكر توانسته باشم كمكي هر چند كوچك به اقتصاد كشورم كرده باشم .
- توضیحات
- نوشته شده توسط مهدی احمدی ;-)
- دسته: برق-الکترونیک
- بازدید: 9058
- بخش اول: مروری بر منابع تغذیه سوئیچینگ
- بخش دوم: اصول منابع تغذیه سوئیچینگ
- بخش سوم: رگولاتورهای سوئیچینگ فاقد ترانسفورماتور ایزوله کننده
- بخش چهارم: رگولاتورهای سوئیچینگ با ترانسفورماتور ایزوله کننده
- بخش پنجم: مدارات مجتمع ( IC های ) کنترل کننده منابع تغذیه
- توضیحات
- نوشته شده توسط مهدی احمدی ;-)
- دسته: برق-الکترونیک
- بازدید: 9534