AVR
- توضیحات
- نوشته شده توسط شیما
- دسته: ارتباطی
- بازدید: 14452
این دستگاه یک ریموت کنترلر 4 کاناله است، به این معنی که قادر به کنترل ۴ وسیله برقی از راه دور با استفاده از فرستنده ها و گیرنده های رادیویی می باشد.در این پروژه از ماژولهای گیرنده ی ask استفاده شده است که ماژولهایی برای دریافت و دیکد دیتاهای ارسال شده بر اساس مدولاسیون دامنه میباشند.مدولاتور های دامنه هم ازران هستند و هم کم مصرف ولی عیب اصلی آنها نویز شدید روی موج ارسالی است که عملا در فرکانسهای بالا این مدولاسیون کاربرد خود را از دست میدهد. امروزه ماژولهای ask که در بازه فرکانسی ۳۱۵ تا ۴۳۳ مگا هرتز دیتا ارسال میکنند بسیار پرکاربرد شده اند.ولی این کاربرد برای کنترل یک رله تا ۱۶ رله مناسب است و برای ارسال دیتا به دلیل خطای بالا و سرعت کم (به دلیل خطای بالا باید دیتاها را چند بار ارسال کرد و همین موضوع باعث کند شدن ارسال دیتا خواهد شد) مناسب است و در واقع کدها باید چندیدن بار ارسال و در سمت گیرنده چندیدن بار تایید شوند تا دیتای درست تشخیص داده شود که این روش بیشتر برای کنترل چند رله مناسب است و نه برای ارسال دیتاهای چندیدن بایتی.
- توضیحات
- نوشته شده توسط مهدی احمدی ;-)
- دسته: انواع سنسور
- بازدید: 7130
در این پروژه با استفاده از یک MLX90615 برای اندازه گیری دما و یک سنسور srf05 برای اندازه گیری فاصله استفاده شده است.این گونه پروژه ها در خط تولید و اندازه گیری دما از راه دور بسیار کاربری است.در اینجا ما از ماژول GY-MCU90615 استفاده کرده ایم که از یک سنسور MLX90615 استفاده کرده است و با استفاده از یک پردازنده مقادیر i2c را به پورت سریال تبدیل کرده است تا دریافت مقادیر دما سادتر باشد.
- توضیحات
- نوشته شده توسط مهدی احمدی ;-)
- دسته: با نمایشگر lcd
- بازدید: 7798
این برنامه را به درخواست یکی از دوستان نوشتم و طراحی آن برای من خیلی طول کشید چون میخواستم روی atmega8 پیاده شود و این میکرو به هر دلیلی روی یکی از پایه ها در شبیه ساز پروتیوس مشکل داشت و روی شبیه ساز به مشکل بر میخوردم تا این که در پایان با عوض کردن برخی از پایه ها مشکل حل شد یعنی اصولاً مشکل از برنامه نبود و بلکه بیشتر از پایه ها بود برای همین گاهی باید برای راه اندازی یا پروژه پایه های مختلف رو تست کنیم. مورد بعدی حافظه ی کم atmega8 بود که منو مجبور کرد تا برنامه رو به زیر برنامه های مختلف تقسیم کنم و چندین بار زیر برنامه ها رو برای حذف دستوراتی که امکان حذف داشته باشن ویرایش کردم.از همین جهت این برنامه خیلی کامل و بدون نقص هستش تقریباً و همه چیز به خوبی عمل میکنه.
- توضیحات
- نوشته شده توسط مهدی احمدی ;-)
- دسته: ارتباطی
- بازدید: 5555
در این پروژه با استفاده از سنسور DHT22 و ماژول SIM800 و یک ATMEGA128 مقادیر دما و رطوبت را با ارسال SMS درخواست به سیم کارت متصل به دستگاه با یک SMS دریافت خواهیم کرد و علاوه بر این با تعیین ست پوینت دما و رطوبت میتوان با استفاده از دو عدد رله به طور اتوماتیک دمای محیط را کنترل نمود.در واقع یک رله در صورت عبور از مقدار ماکزیمم دما فعال میگردد و در صورت کاهش و عبور از مقدار مینیمم خاموش خواهد شد رله دوم برای کنترل رطوبت نیز به همین شکل عمل میکند.ست پوینت دما و رطوبت هم از طریق SMS و هم از طریق کیپد روی دستگاه قابل تغیر میباشند.
- توضیحات
- نوشته شده توسط مهدی احمدی ;-)
- دسته: روباتیک
- بازدید: 20198
روبات 24سنسوره ی AVR یکی از بهترین روباتهایی است که تا کنون طراحی کرده ام البته ربات ARM هم به دلایلی خیلی خوب به حساب می آید.دلیل اول این که هر دو ماژولار هستن و قابلیت تعوض آیسی اصلی را دارند و در صورتی که آیسی اصلی سوخت میتوان آنرا عوض کرد. دوم این که تعداد سنسورها نه آنقدر زیاد است که ربات سنگین شود و نه آنقدر کم است که روبات خط را گم کند.علاوه بر این برد سنسور همه ی روباتها مانند هم طراحی شده و شما میتوانید همه روباتها را با یک برد سنسور راه اندازی کنید.
- توضیحات
- نوشته شده توسط مهدی احمدی ;-)
- دسته: روباتیک
- بازدید: 10192
این ربات در سخت افزار دقیقا همان ربات 24 سنسوره ی AVR است که این بار با برنامه ی C آماده شده است.در این برنامه قابلیت عبور از لوپ و INVERT و زیگ زاگ و بریدگی هم وجود دارد و برنامه کامل آنرا میتوانید در پوشه دانلودی مشاهده کنید.
- توضیحات
- نوشته شده توسط مهدی احمدی ;-)
- دسته: با نمایشگر 7سگمنت
- بازدید: 18266
چراغهاي راهنمايي در سال 1868 پيش از اختراع اتومبيل و در زماني که ترافيک شامل چهارپايان، واگن ها، کالسکه ها و عابران پياده ميشد، طراحي و در لندن نصب شد. اين چراغ از دو فانوس گازي قرمز به معناي توقف و سبز به معناي احتياط و توسط مهندس راه آهني به نام "J P Knight " ساخته شده بود. البته يک سال بعد در ژانويه 1969 اين چراغ راهنمايي گازي منفجر شد و مأمور پليسي را که مشغول روشن کردن آن بود، به شدت مجروح کرد. اما اولين چراغ راهنمايي نسل جديد که به چراغهاي راهنمايي امروزي شبيهتر است، بعد از اختراع اتومبيل و در شهر ديتوريت و به همت يک مأمور پليس راهنمايي و رانندگي ساخته شد. او اين چراغ را با الهام از چراغ کنترل خط ريل راه آهن که از گذشته به چراغهاي برقي خودکار مجهز شده بودند، طراحي کرد، اين چراغ با سه فانوس، قرمز، نارنجي و سبز از چراغهاي کنترل خطوط ريلي ساخته شد و در يک تقاطع در ديترويت نصب شد.
- توضیحات
- نوشته شده توسط مهدی احمدی ;-)
- دسته: انواع سنسور
- بازدید: 9794
این پروژه در واقع پروژه ی تکمیل شده ای از سیستم امنیتی اثر انگشت با sm621 است که البته در آن پروژه از زبان بسکام استفاده کرده بودیم حال این که در اینجا از زبان C و کامپایلر کدویژن و همچنین از ماژول اثرانگشت FPM10A استفاده شده است.در واقع این پروژه یک پروژه کاملا صنعتی بوده و عملکرد آن تا حد ممکن بهینه شده است و تمامی پیش بینهای لازم در اجرای یک پروژه ی کامل و بی نقص در آن پیش بینی شده است.در این پروژه برای بخش کارت خوان از ماژول RF01D استفاده شده است.