پروژه های AVR با سون سگمنت
با نمایشگر 7سگمنت
- توضیحات
- نوشته شده توسط مهدی احمدی ;-)
- دسته: با نمایشگر 7سگمنت
- بازدید: 3847
AVR چیست؟AVR در ابتدا یک خانواده از میکروکنترلر های ۸ بیتی بود که در سال ۱۹۹۶ برپایه معماری تغییر یافته هاروارد طراحی و ساخته شد و توسط شرکت Atmel روانه بازار های جهانی شد. این میکروکنترلر یکی از پرفروش ترین میکروکنترلر ها در کل جهان به شمار می آید و تاکنون در پروژه های کثیر علمی ، تحقیقاتی و تجاری گوناگونی به کارگرفته شده است. AVR سری های مختلفی را شامل می شود و فرآیند توسعه این خانواده از میکروکنترلر ها همچنان ادامه دارد. از شناخته شده ترین سری های AVR می توان به سری Attiny,Atmega,AtXmega اشاره نمود. در حال حاضر AVR در سری های مختلف و متنوعی با توان های پردازشی گوناگون ، ظرفیت های حافظه ای مختلف و سرعت پردازش متفاوت در بازار های جهانی موجود است. اما چیزی که در حال حاضر در کشورمان به صورت عمومی و گسترده استفاده می شود ، سری Atmega از خانواده AVR است که به علت قیمت مناسب و توان پردازش بالا مورد استقبال قرار گرفته است.
- توضیحات
- نوشته شده توسط یاسمن
- دسته: با نمایشگر 7سگمنت
- بازدید: 9336
در این پروژه یک چراغ راهنمایی هوشمند با avr طراحی میکنیم که علاوه بر نمایش مقادیر بر اساس زمان به صورت اتوماتیک توانایی کنترل دستی روی آن را خواهیم داشت.برنامه با کدویژن طراحی و اجرا شده است وشبیه سازی با استفاه از نرم افزار پروتیوس میباشد.پیش از این یک سوس چراغ راهنمایی هوشمند در سایت وجود داشت که سال 91 طراحی کردم که از لینک چراغ راهنمایی هوشمند میتوانید این سورس را دانلود نمایید.سورس جدید چراغ راهنمایی با AVR را یکی از کاربران سایت ارسال کرده و به دلیل کیفیت خوب این مدار آنرا در سایت برای استفاده قرار دادم.
- توضیحات
- نوشته شده توسط مهدی احمدی ;-)
- دسته: با نمایشگر 7سگمنت
- بازدید: 8942
امروزه استفاده از سیستم های محافظ برق بسیار رواج یافته که بیشترین مصرف آن برای یخچال و وسایل خانگی میباشد. همانطور که میدانید محافظ ها در توان های محتلف تولید میشوند که این توان ها عموما به رله به کار رفته در خروجی مربوط میشود. اصول کارکرد این گونه از سیستم ها به این صورت است که ولتاز ac را نمونه بردارداری میکند و هرگاه و لتاژ از ۱۷۵ ولت پایین تر و از ۲۴۰ ولت بالا تر بود رله خروجی توسط چند خط برنامه نویسی خیلی ساده قطع میشود .مدار نمونه گیر این پروژه به صورت dc است که شما باید یک پل دیود را از ولتاژ برق شهر گرفته و به نقطه مورد نظر و صل کنید.
- توضیحات
- دسته: با نمایشگر 7سگمنت
- بازدید: 21778
- برنامه نویسی کلیه حالات مختلف فشار شستی ها و حرکت آسانسور (به زبان Cو CodeVisionAVR )
- شبیه سازی مدار آسانسور با پروتوس(proteus)
- این پروژه را میتوان به صورت عملی روی برد پیاده سازی کرد
- از میکروی ATMEGA16 استفاده شده
- دارای 7سگمنت (نشانگر طبقات)
- آموزش گام به گام پروژه آسانسور به صورت ویدیو ای و گفتاری(video)
- دارای موتور پله ای برای حرکت آسانسور