اندروید
- توضیحات
- نوشته شده توسط taheri
- دسته: اندروید
- بازدید: 5516
رنگ های مختلفی که در طراحی لایه ها استفاده می شود را می توان از ترکیب RGB یا همان Red Green Blue ایجاد کرد.برای هر رنگ 255 قطره داریم و قصد داریم رنگها را در شکل hex نمایش دهیم.
همونطور که میدونید اعداد در مبنای هگزادسیمال به صورت زیر نمایش داده می شوند :
- توضیحات
- نوشته شده توسط taheri
- دسته: اندروید
- بازدید: 5471
برای تست برنامه های اندروید نیاز به یک ابزاری که سیستم عمل اندروید داشته باشه داریم ، که میتوان از یک Device واقعی یا یک شبیه سازی که در خود محیط اندروید است و یا از ابزاری به اسم Genymotion که یک شبیه ساز هست و باید روی برنامه Virtualbox نصب شود بهره برد.
نحوه ایجاد شبیه ساز در محیط اندروید :
Menu window - > Android virtual Decice Manager - > New
در پنجره ظاهر شده مطابق تصویر زیر ، نام شبیه ساز ،انتخاب نوع گوشی ،انتخاب ورژنی از اندروید که میخواهید روی شبیه ساز نصب کنید و میزان sd card رو تعیین کنید و تیک snapshot رو هم بزنید.
- توضیحات
- نوشته شده توسط taheri
- دسته: اندروید
- بازدید: 6708
از اونجا که امروزه Device هایی که سیستم عامل اندروید دارند بسیار پر کاربردند ، و در پی درخواست های برخی از دوستان در رابطه با تدوین آموزش هایی در زمینه برنامه نویسی اندروید ، قصد داریم ازین پس این آموزش ها رو از بخش های مقدماتی تا پیشرفته در سایت قرار بدیم و امیدواریم که مفید واقع بشه.
درسته که غالبه کاربران این سایت دوستان الکترونیک هستند ولی یادتون نره که این امکان که شما بتونید سخت افراز خودتون رو با گوشی موبایل از طریق یک اپلیکیشن اندرویدی هدایت کنید میتونه خیلی جالب و باعث راحت تر شدن کارها بشه.
- توضیحات
- نوشته شده توسط taheri
- دسته: اندروید
- بازدید: 5700
در این بخش ،ساختار و محتویات یک پروژه اندرویدی را بررسی میکنیم از جمله فولدر های src،gen ،Android 4.3، asset، bin، res، drawable،layout ،value و فایل AndroidManifest.xml و محتویات دیگر یک پروژه اندرویدی را توضیح میدهیم.
- توضیحات
- نوشته شده توسط taheri
- دسته: اندروید
- بازدید: 6255
سیستم عامل اندروید بر پایه سیستم عامل لینوکس طرح ریزی شده است .
اندروید دارای ماشین مجازی Dalvik می باشد.جاوا خود دارای ماشین مجازی می باشد و در کنار آن ، اندروید هم خود یک ماشین مجازی طراحی کرده است که هر برنامه ای که قرار است روی Device اجرا بشود ،یک ماشین مجازی مختص خودش داشته باشد.
هر برنامه جاوا پس از کامپایل به byte code تبدیل می شود و Dalvik Machine این byte code را در زمان اجرا می خواند ، بهینه می کند و نمایش می دهد.
- توضیحات
- نوشته شده توسط taheri
- دسته: اندروید
- بازدید: 5295
از اونجا که از زبان جاوا برای توسع اندروید استفاده می شود من محیط ویرایشگر اکلیپس را به طریق زیر برای کد نویسی اندروید آماده کرده ام . البته محیط های دیگری از جمله اندروید استودیو هم برای برنامه نویسی اندروید وجود دارد که من محیط اکلیپس را انتخاب کردم .
1-نصب jdk
2-نصب eclipse
3-نصب ADT 22.3 : Android Development Tools
4- اضافه کردن SDK : Software Development Kit
از نسخه های 32 یا 64 بیتی jdk و eclipse میتوانید استفاده کنید.پس از نصب jdk ، اکلیپس را باز کرده و ADT را از مسیر زیر وارد کنید:
- توضیحات
- نوشته شده توسط taheri
- دسته: اندروید
- بازدید: 5237
تا به این جای کار باید محیط برنامه نویسی را آماده کرده باشید . قصد داریم در این بخش اولین پروژه اندروید رو بسازیم و نکاتی راجبه ساخت پروژه رو مطرح کنیم .برای ایجاد پروژه اندرویدی و یا حتی ساخت پروژه های جاوا از مسیر زیر وارد شوید :
Menu File – New –Android Application Project
- توضیحات
- نوشته شده توسط taheri
- دسته: اندروید
- بازدید: 5259
در این بخش نحوه اجرای برنامه و نحوه کار کردن پروژه رو برای شما توضیح میدیم. برای اجرای برنامه اندروید خود ، روی پروژه راست کلیک کنید و Run as Android Application را بزنید.