عليرغم نياز كشور به واردات محصولات كشاورزي، محدوديت دوره برداشت محصولات كشاورزي و فقدان امكانات كافي در جهت حمل و نقل سريع و صحيح اين محصولات به بازارهاي مصرف، موجب از بين رفتن سرمايه هاي كشاورزان داخلي و افزايش نرخ واردات فرآورده هاي كشاورزي به كشور ميگردد. از ديگر سو نياز به محصولات كشاورزي در تمام فصول، اهميت يافتن روشي براي حفظ و نگهداري بلند مدت اين محصولات را در چندان مينمايد. صنايع غذايي با ايجاد تغييراتي بر روي ماده خام ميتوانند پاسخگوي هر دوي اين مشكلات باشند.
مخصوص اعضای ویژه (vip)
خلاصه طرح:
موضوع طرح: توليد خيارشور ، ترشيجات و مربا
دستگاه صادره كننده مجوز: وزارت صنايع و معادن
ظرفيت اسمي توليدات: 1000 تن
نوع توليدات: خيارشور ، ترشيجات و مربا
تعداد شاغلين: 12 نفر
توجه :کاربر گرامی شما علاوه بر خرید مستقیم همچنین میتوانید این فایل را با خرید اشتراک ماهانه دانلود نمایید پس مشترک ماهانه ی سایت شوید و تا پایان مدت اشتراک از آپدیت ها و فایلهای جدید موجود در سایت بهره مند گردید.
لیست فایلهای اعضای اشتراکی
نام فایل :
طرح توجيهي توليد خيارشور ، ترشي و مربا
جمعه, 19 خرداد 771 05:03
حداقل اشتراک | محتویات | زمان ایجاد | حجم فایل | تعداد دانلودها |
یک ماهه (VIP) | سه شنبه, 06 فروردين 1392 09:27 | 0 |
تنها کاربران عضو یا دارای مجوز میتوانند دانلود نمایند |
توضیحات :