ARM موتور
کنترلر موتور
- توضیحات
- نوشته شده توسط مهدی احمدی ;-)
- دسته: کنترلر موتور
- بازدید: 11212
در این پروژه با استفاده از میکرو LPC2138 یک متور پله را راه اندازی کرده ایم که برای کنترل آن از ارتباط سریال استفاده نموده ایم، به این شکل که با ارسال عدد 8 سرعت چرخش افزایش میابد و با ارسال عدد 2 سرعت کم میشود و با ارسال عدد 5 سرعت صفر میشود.این پروژه فقط حاوی فایل شبیه سازی و سورس برنامه میباشد.
یک استپ موتور وسیله ای الکتریکی است چرخش زاویه ای گسسته یا پله ای دارد و با اتصال به ضربان هایی در فرکانسی خاص کار می کند. هر ضربان فرستاده شده به موتور سبب حرکت محور موتور تا زاویه ای معین می شود که این زاویه ، زاویه استپینگ (Stepping Angle) نامیده می شود.
کارایی و امکانات یک استپ موتور بسیار بیشتر از انواع دیگر الکترو موتورها می باشد. بدین لحاظ که بسیاری مکانیزم ها و حالات مختلف چرخش را می توان از آنها گرفت و همچنین این که کنترل این موتور ها بسیار آسان تر از سایرین است به طوری که عمدتا به وسایل کنترل سرعت اضافی از قبیل ترمز های الکتریکی و مکانیکی نیازی ندارند. پس بر ماست تا با افزایش دانش خود در مورد این نوع کارامد از موتورهای الکتریکی سعی در استفاده هرچه بیشتر از امکانات آنها کنیم.
مخصوص اعضای ویژه (vip)
- توضیحات
- نوشته شده توسط مهدی احمدی ;-)
- دسته: کنترلر موتور
- بازدید: 11860
در این پروژه یک موتور DCبه روش PWM راه اندازی شده است که با یک کلید که به وقفه خارجی میکرو متصل است موتور فعال میگردد و با دو کلید دیگر میتوان سرعت چرخش را کم یا زیاد نمود.میکرو مورد استفاده LPC2138 است و با پروتیوس شبیه سازی شده.برای کامپایل برنامه از KEILاستفاده کنید.همچنین برای تقویت سیگنال میکرو از درایور موتور L298 استفاده کرده ایم.درایور L298 دارای یک پایه ی فعال کننده است که با خاموش کردن آن جریان درایور قطع میگردد در نتیجه میتوان با استفاده از بخشPWM میکرو این پایه را مرتب خاموش و روشن کرد و از همین طریق جریان ارسالی به موتور را کنترل کرد.در واقع ما با ارسال پالسهای متوالی به این پایه L298 را مرتب خاموش و روشن میکنیم و هر چه طول پالسها در حالت 1 بیشتر باشد L298 مدت بیشتر روشن است و در نتیجه جریان بیشتری به موتور میرسد و سرعت موتور بیشتر میشود.
- توضیحات
- نوشته شده توسط مهدی احمدی ;-)
- دسته: کنترلر موتور
- بازدید: 8857
در این پروژه یک موتور DCبه روش ساده راه اندازی شده است که با یک کلید که به وقفه خارجی میکرو متصل است موتور فعال میگردد.میکرو مورد استفاده LPC2138 است و با پروتیوس شبیه سازی شده.برای کامپایل برنامه از KEILاستفاده کنید.همچنین برای تقویت سیگنال میکرو از درایور موتور L298 استفاده کرده ایم.این درایور قابلیت استفاده از حالت PWM را نیز دارد و برای صرفه جویی در جریان و همچنین کنترل بهتر موتور بهتر است از این قابلیت نیز استفاده کنیم که در پروژه بعد روش کار با PWMنیز قرار داده خواهد شد.